søndag 15. februar 2009

Nybakt brød....I dag har jeg bakt brød, selv om det er søndag. Men jeg koser meg med slike sysler en gang i blant. Så er det noe ventetid mens deigen hever og brødene steker. Mikseren gjør jo eltearbeidet.

De tre underste er grovbrød, her har jeg ikke fulgt noen oppskrift, egentlig er det rester fra flere meltyper, men det er gansker grovt med solsikkekjerner og linfrø. De tre øverste er Ingers rugbrød og det synes jeg er et veldig godt brød og bra for magen. Så da er brødlageret fylt opp igjen for en stund.Ellers har jeg jobbet med studiene - ser fram til mai da jeg er ferdig, da blir det mye tid til håndarbeid igjen.......

3 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Hei, Inger Lise!
Det er noe eget med hjemmebakt brød. Jeg føler meg alltid så produktiv når jag steker brød. Og så den gode lukta!
Ha en fin uke!

Handarbeidsida sa...

MMM det såg godt ut. Ha ei fin veke!!

Anonym sa...

Hei der. Tusen takk for koselige tilbakemeldinger på bloggen min. Jeg vet ikke hva som har skjedd men meldingene dine blei registrert som ikke godkjente - det er opphevet nå. Og tusen takk for utmerkelsen - den satt jeg pris på.
Liker veldig godt dukene dine. Har ikke vært veldig ivrig på syrommet i det siste, men har meldt meg på nettopp et duk-kurs om ikke altfor lenge. Gleder meg til det. Ha en fin søndag.