torsdag 10. september 2009

Lenge siden......

Ja, det er stille på bloggen min for tiden og det er "noen" som har lagt merke til det. Takk for at du bryr deg, Stubbetufsa, det setter jeg pris på:-).
Jeg har det aldeles utmerket, er frisk som en fisk og i godt humør:-). Det har ikke blitt så mye tid til hobbyen min den siste tida, slik jeg skulle ønske , men jeg tenker mye på alt jeg har lyst til å sy. Har flere UFOer liggende som jeg skal ta fatt på og forhåpentligvis gjøre de ferdige før jul. For tida holder jeg på med to puter for ei venninne og boderer på eventyrteppet til AnnaKa. Det kommer et nytt eventyrbilde hver måned og nå er jeg snart ajour med disse. Bilder kommer snart! Så det skjer da noe her i huset likevel.
I tillegg har jeg meldt meg på 3 sykurs før jul som virker veldig spennende.
Og i kveld har jeg bestilt meg et kjempefint veske-stoff + mønster av Liv Storvik Harby fra Lappestua. Klarte simpelt hen ikke å mottstå dette flotte stoffet.
Jeg kommer snart tilbake med bilder :-)

2 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Godt å høre at du er i gang! Jeg er det ikke! Men nå ligger skjærebrett og kniv klar på bordet, så det spørs om det ikke skjer ting i løpet av kvelden / natten.

Stubbetufsa sa...

Tre sykurs??? Du verden, for en tilgang på kurs, ja, ja, det er jo i Bodø, da!
Men godt å høre at alt er ok!
Klem fra nord