søndag 3. januar 2010

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN!!!!

Det ble visst en lang bloggpause på meg uten at det var planlagt. Tusen takk for alle kommentarene jeg har fått og som jeg ikke har fulgt opp og svart på. Jeg har bare vært så opptatt i høst med andre ting at blogging ble ikke prioritert. Det betyr ikke at jeg ikke har holdt på å sysle med håndarbeid i denne tiden for litt aktivitet har det vært. Jeg har blant annet vært på to kurs, et har jeg blogget om (produktet er ikke riktig ferdig) og et veskekurs med André Wallenborg - det er litt igjen på veska før bildet kan legges ut.

Pulsvarmere og sjal strikket jeg til min mor til jul. Hun er dement og sitter nå i rullestol. Hun har mistet språk og vi vet ikke om hun kjenner oss igjen - ingen mimikk. Mønsteret på pulsvarmerne er fra Dropsdesign og er strikket i Alpakka. Mønsteret på sjalet er fra strikkeheftet til Dalegarn, men er strikket i Alpakka fra Europris.En liten kosekanin i bomullsgarn. Mønsteret fant jeg i en blogg, men har ikke notert meg hvilken blogg.
Tidlig i høst sydde jeg puter til ei venninne. Mønsteret er selvkomponert..


Se så fine de ble i sofaen.......


2 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Jada, du har jo fått gjort mye, pluss kurs i tillegg!
Det er ikke så greitt når ens nærmeste blir senile. Man bekymrer seg stadig om de har det bra, hva de forstår, hva de er opptatt av...
Og kanskje man blir slik sjøl en dag?

Lappeinger sa...

Godt nytt år til deg og dine!! Kjempe fine ting du har laget!