tirsdag 2. august 2011

Solskinnsdag

I dag har det vært et fantastisk vær i Narvik. Denne uken er siste ferieuke og siste innspurt. Årets ferie har vært en jobbe-ferie med drenering rundt huset, snekring, muring, maling og sannelig har vi fått tid til et par turer og sosialt samvær også. Været har vekslet mellom regn og solskinn. I dag har det vært snekring på ny veranda og vi håper å kunne nyte ettermiddagskaffen på denne tirsdag. Godt at det fremdeles er lange, lyse dager her i nord:-)
Det har ikke blitt tid til håndarbeid i denne ferien slik jeg hadde håpet, men til gjengjeld har jeg fått lest flere spennende bøker som jeg anbefaler på det varmeste.
Jo Nesbø sin siste bok "Gjenferd" har sikkert mange lest i sommer. Like spennende som de andre bøkene hans. Det kan være en fordel å ha lest " Snømannen" siden det referer til noen personer fra denne boka.
"Tilbake til Riverton" av den australske forfatteren Kate Morton er en fengende bok som er vanskelig å legge fra seg.
Innenfor murene til det herskapelige Riverton-husethviler en livslang hemmelighet. Etter 75 år letter tjenestejenta Grace på sløret.
Nok en medrivende romanav samme forfatter er " Den glemte hagen". Rett før første verdenskrig blir en liten jente funnet forlatt ombord på et skip på vie til Australia. En mystisk kvinne som hadde lovet å passe på henne, er forsvunnet. På den lille jentas 21 års-dag får hun vite en hemmelighet som kommer til å forandre livet henne for alltid.
På veien sørover igjen skal vi høre på " Tysteren" av Jan-Erik Fjell. Dette er forfatterens første kriminalroman som han ble tildelt Bokhandlerprisen for i 2010. Det blir mange timer i bilen og tiden går så mye fortere med en lydbok i bilen. Jeg gleder meg til denne!!

Ingen kommentarer: